Transportul de persoane oferit de TVM Transport beneficiaza de o echipa bine formata in care experienta si seriozitatea soferilor nostri conteaza mult pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o calatorie placuta.

  Deasemenea serviciile de transport de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum.

  Experienta acumulata in domeniu transporturilor corectitudinea, promtitudinea si profesionalismul sunt principalele atuuri ale noastre.

  Fiecare este tratat cu respect si este dus direct la adresa pentru un grad ridicat de satisfactie si de confort pe durata calatoriei cu TVM Transport.

  Fiecare microbuz este bine dotat cu aer conditionat, sistem audio performant si scaune confortabile pentru un plus de confort si o placere de a calatorii cu noi.

  Dupa fiecare cursa, microbuzele noastre sunt curatate integral si sunt verificate din punct de vedere tehnic pentru ca urmatoarea cursa sa fie o placere pentru clientii nostrii.

  Pe langa asta, soferii nostrii au experienta pentru cursele lungi in Europa, astfel ei sunt pregatiti pentru orice drum, iar tu poti sa ai incredere maxima in ei.

  Asiguram rute de la si spre adresa exacta din Germania/Austria/Olanda/Belgia si Luxemburg pentru ca tu sa te bucuri de calatorii foarte reusite si confortabile fara stres.

  Oferim servicii 100% profesionale de transport persoane de la adresa la adresa spre Germania/Austria/Olanda/Belgia si Luxemburg doar cu microbuze omologate si cu autorizare de la Minister.

  Siguranta Maxima

  Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie.

  Soferi prefesionisti

  Soferii nostri beneficiaza de training si teste inainte de a colabora cu noi, astfel incat calatorii nostri ajung mereu la timp si in siguranta.

  Promtitudine

  Oferim solutii complete de transport international persoane, marfa si va stam la dispozitie oricand si oriunde 24/24h.

  Contacteaza un consultant TVM Transport

  Rezervari
  Whatsapp

  Rezerva Biletul

  X
  TVM Transport